Ketvirtadienis , 28 kovo 2024
Pagrindinis / Įvairenybės / 2016 metų vyriškų papuošalų tendencijos

2016 metų vyriškų papuošalų tendencijos

Požiūris keičiasi, pasaulio supratimas apie papuošalus ir aksesuarus keičiasi, tad vyriškų papuošalų industrija šiuo metu yra sparčiausiai auganti visame pasaulyje. Sparčiai auganti aksesuarų paklausa ir vis didėjanti pasiūla formuoja tendencijas, kurių sūkuryje atsidūrė vyriškos odinės apyrankės – tai šiuo metu populiariausias vyrų papuošalas, neskaitant laikrodžių.

apyrankes

O dar visai neseniai, apie 1980-uosius vyriški papuošalai buvo asocijuojami su roko žvaigždėmis, aktoriais, menininkais. Stambių raštų auksinės grandinės, masyvūs žiedai, metaliniai diržai – tai tų laikų atributai. Vėliau, 1990-taisiais David Beckham pradėjo subtilių papuošalų, pavyzdžiui, apyrankių iš karoliukų, madą, taip kurdamas savo asmeninį stilių. Vėliau kitos žvaigždės pradėjo jį kopijuoti ir net kurti savo vardo papuošalus.

Nuo tada vyriški papuošalai vis labiau populiarėjo ir suteikė galimybę vyrams kurti savo asmeninį ir išskirtinį stilių. Tradiciniai metalai, tokie kaip auksas ir sidabras kiek nublanko, o gyvenimą pradėjo puošti modernesnės medžiagos – oda, titanas, akmuo. Vienas populiariausių ir mažiausiai įpareigojančių papuošalų – vyriškos apyrankės. Tai daug daugiau nei šiaip aksesuaras, dabar dažnai tai sentimentalus kelionės priminimas, meilės įrodymas, kadangi dažnai pasirenkamos apyrankės poroms.

Taigi, 2016 metais žadamas dar didesnis susidomėjimas vyriškais papuošalais, tačiau kokias tendencijas numato stilistai? Keli juvelyrų ir vyriško stiliaus specialistų pastebėjimai:

  • Vyriškiai vis drąsiau rinktis vyriškus papuošalus ir taip kurs išskirtinį stilių.
  • Laikrodžiai nuo šiol turės kovoti ne tik su laikrodžiais mobiliuose telefonuose, tačiau ir su apyrankėmis.
  • Odiniai papuošalai ir aksesuarai bus patys geidžiamiausi 2016-aisiais. Labiausiai pirkėjus domins odinės apyrankės ir odiniai kaklo papuošalai.
  • Iš odinių virvučių suvertos apyrankės su pakabukais (talismanais) vėl sugrįš į madą.
  • Vyrai tendencingai rinksis stilingus, kokybiškus papuošalus, kurie gali kainuoti brangiau nei buvo įprasta iki šiol.
  • Didelė reikšmė ir dėmesys bus skiriamas talismanams, amuletams ir kitiems reikšmingiems ženklams kuriant vyriškus papuošalus.
  • Stilistai skatins derinti ir kartu dėvėti iš skirtingų medžiagų ir skirtingo stiliaus papuošalus.

Taigi merginos, ieškančios dovanos savo vaikinui gali drąsiai rinktis subtilius ir neiššaukiančius papuošalus, pavyzdžiui, odines apyrankes ir žinoti, kad tai bus teisingas sprendimas.

Taip pat skaitykite

Studento paskola: ką svarbu žinoti

Studentų paskolos tapo neatsiejama mokymosi kelionės dalimi, suteikiančia vartotojams lėšų siekti aukštojo mokslo ir investuoti ...