Pastaruoju metu Druskininkai vis dažniau džiugina naujais įdomiais restoranais bei atsinaujinusiomis kavinėmis. Poilsis Druskininkuose dažnai siejamas ne tik su SPA procedūromis ir prabangiais viešbučiais, bet ir su gardžiu maistu. Druskininkų kurortas siūlo didelį maitinimo įstaigų pasirinkimą – nuo paprastesnių ir pigesnių vietų iki prabangių, iškilmingoms šventėms skirtų restoranų. Todėl norinti išsirinkti kur pavalgyti Druskininkuose gali būti ne taip lengva. Todėl paruošėme šį nedidelį kavinių ir restoranų Druskininkuose sąrašą, kuris jums padės apsispręsti.
Sicilija
Siciliją galime drąsiai vadinti Druskininkų maisto scenos senbuve. Šią maitinimo įstaigą labai sunku nukonkuruoti, todėl Druskininkuose labai sunkiai kuriasi naujos tinklinės picerijos – labai sunku pralenkti Sicilijos picas.
Sicilija garsėja ne tik gardžiomis picomis, bet ir nepaprastai skaniais kepsniais, salotomis ir vietoje keptomis duonelėmis. Todėl atvykę čia, pavalgysite ne tik sočiai ir skaniai, bet ir pigiai.
The House
Išskirtine architektūra pasižymintis – mediniame pastate įsikūręs restoranas siūlo ne tik dienos pietus, bet ir pasaulinės virtuvės patiekalus. Restorano lankytojai gali rinktis iš plataus meniu. Ši vieta puikiai tiks tiems kas nori pavalgyti paprastai, bet ne prastai. Rekomenduojame išbandyti nachos su plėšyta kiauliena, klasikinį House mėsainį ir puikų desertą – slyvų pyragą.
Keturi Vėjai
Norintiems ne tik skaniai pavalgyti, bet ir pasigrožėti nepaprastu vaizdu, siūlome apsilankyti restorane – Keturi Vėjai, kuris yra įsikūręs aštuntame Grand SPA Lietuva viešbučio aukšte. Dėl šios priežasties restoranas save vadina panoraminiu restoranu. Meniu yra įkvėptas Prancūzijos, čia gausu klasikinių patiekalų: antienos kulšelių, svogūnų sriubos ar tuno tartato. Tai yra puiki vieta Jūsų iškilmingai progai.
Velvetti
Tai yra vienintelis iš visų restoranų Druskininkuose, 2018 metais patekęs tarp TOP 30 geriausių restoranų Lietuvoje. Restoranas Velvetti siūlo įspūdingą vakarinį meniu, itin daug dėmesio skiriama produktų kokybei ir kilmei: didžioji dalis produktų – iš vietinių Dzūkijos ūkių. Vakarinis meniu keičiasi kas vakarą, tačiau galite neabejoti, jog sulauksite gardaus ir tikrai kokybiško maisto.
Toli toli
Šis restoranas pasižymi tuo, kad patiekalai yra parsivežti iš tolimų kelionių ir šalių. Kaip teigia įkūrėja Indrė, į meniu ji sudėjo artimiausius širdžiai patiekalus. Todėl nenustebkite kuomet skaitydami meniu prie iš Palestinos parsivežto baklažanų baba ganouš rasite ir gardžių varškėčių.
You must be logged in to post a comment.